Make your life way better                         cartell erasmus

 

Enguany l'EOI de Salou obre una finestra a Europa 

Aquest curs 2018-2019 l'EOI de Salou engega un projecte europeu ERASMUS+ que preveu la mobilitat de docents per a estades de formació i observació, en el marc dels objectius estratègics de l'escola: la transformació digital del centre i la fidelització de l'alumnat, la consolidació de la dimensió europea, la millora de resultats acadèmics i de satisfacció de la comunitat educativa.

El projecte permetrà als docents millorar la seva pràctica, la competència comunicativa en llengua anglesa i l'aplicació de les noves tecnologies a l'aula.S'espera que el desenvolupament del projecte tingui un gran impacte en la comunitat educativa i en l'entorn, ja que estan previstes sessions de traspàs i jornades de portes obertes per compartir els resultats d'aquestes formacions.

Us convidem a conèixer l'actualitat a través d'aquest web. 

Mobilitat1: Curs TIC per a la docència.

Entre els dies 4 i 10 de novembre l'EOI de Salou ha viatjat a Dublin per prendre part en l'activitat formativa ICT for teaching al National College of Ireland. 

Aqui  us avancem un resum de totes les aplicacions que hem treballat. I aqui teniu el video. Ha estat una setmana molt profitosa!!

 

Mobilitat 2 :

L’escola prepara actualment la segona mobilitat inclosa en el projecte, amb l’objectiu de descobrir, per observació de pràctica docent en un altre país, altres metodologies en l’ensenyament de llengües; mobilitat que tindrà lloc a Estocolm a finals de mes.

Les professores participants volen destacar la qualitat de la formació rebuda, que constitueix sens dubte un punt de reflexió sobre la pròpia intervenció pedagògica, qüestió indispensable per fer realitat l’objectiu del projecte de mobilitat de personal docent de l'EOI de Salou : la transformació digital a les aules.

Alhora, l’escola vol agrair al programa ERASMUS+ i, molt especialment, al servei espanyol per a la internacionalització de l’educació SEPIE, l’oportunitat que suposa desenvolupar la dimensió europea del centre i la transferència de coneixements a tota la comunitat educativa.

Us convidem a seguir l’actualitat del projecte al web de l’escola, així com a la pàgina Facebook de l’Ajuntament de Salou, on puntualment es van publicant les novetats i activitats relacionades.

Aquí podeu veure el treball presentat a la sessió de disseminació

 cofinanciado