cartell erasmus

 

Enguany l'EOI de Salou obre una finestra a Europa 

Aquest curs 2018-2019 l'EOI de Salou engega un projecte europeu ERASMUS+ que preveu la mobilitat de docents per a estades de formació i observació, en el marc dels objectius estratègics de l'escola: la transformació digital del centre i la fidelització de l'alumnat, la consolidació de la dimensió europea, la millora de resultats acadèmics i de satisfacció de la comunitat educativa.

El projecte permetrà als docents millorar la seva pràctica, la competència comunicativa en llengua anglesa i l'aplicació de les noves tecnologies a l'aula.S'espera que el desenvolupament del projecte tingui un gran impacte en la comunitat educativa i en l'entorn, ja que estan previstes sessions de traspàs i jornades de portes obertes per compartir els resultats d'aquestes formacions.

Us convidem a conèixer l'actualitat a través d'aquest web. 

Mobilitat1: Curs TIC per a la docència.

Entre els dies 4 i 10 de novembre l'EOI de Salou ha viatjat a Dublin per prendre part en l'activitat formativa ICT for teaching al National College of Ireland. 

Aqui  us avancem un resum de totes les aplicacions que hem treballat. I aqui teniu el video. Ha estat una setmana molt profitosa!!

 

 

logo-vector-erasmus