Podeu consultar les dates dels exàmens finals 19/20 clicant aqui:  examens_proves_finals_juny_2019-20.pdf

 

Molt important: Els dispositius electrònics quedan totalment prohibits durant el desenvolupament de les proves. En cas que es contravingui aquesta norma, la prova del candidat corresponent quedarà anul·lada.

 

Degut a la situació sanitària excepcional, els resultats finals d'avaluació del curs 19-20 de tots els nivells i idiomes seran comunicats personalment a l'alumnat a travès de la plataforma Moodle/correu electrònic.

En cas que sigui necessària una tutoria amb la professora, es recomana l'atenció personal per via telemàtica com s'ha anat fent fins el moment actual.

L'alumnat podrà accedir a la papereta oficial de qualificació al web a partir del 23 de juny.

Per accedir-hi  Accés restringit alumnat/professorat. heu d'omplir els tres camps:

Usuari: data de naixement en format xx/xx/xxxx

Contrasenya: DNI / NIE (sense lletra final)

Contrasenya personal: la que heu posat la primera vegada que hi heu accedit (si no la recordeu cliqueu "recordar contrasenya")

  • NIVELL BÀSIC A2: A partir del 3 de juliol, demanant cita a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

  • NIVELL INTERMEDI B1: A partir del 6 de juliol, demanant cita a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

  • NIVELL INTERMEDI B2: A partir de la 2a quinzena de setembre. En el moment de fer la sol·licitud haureu de portar una còpia del DNI, i una còpia del carnet de família nombrosa o monoparental, si escau.

***Cal presentar el DNI per recollir el certificat.

***Per recollir el títol d'Intermedi B2 és imprescindible portar el "Resguard de sol.licitud de títol acadèmic i professional i liquidació de taxa".


En cas que no pugueu venir personalment, podeu autoritzar a una altra persona, la qual haurà de presentar la documentació següent:

 Autorització recollida de certificats
Fotocòpia del DNI d'ambdues persones

Go to top