Podeu consultar les dates clicant aqui:

 proves_juny_2018.pdf

Molt important: Els dispositius electrònics quedan totalment prohibits durant el desenvolupament de les proves. En cas que es contravingui aquesta norma, la prova del candidat corresponent quedarà anul.lada. 

Els resultats es faran públics segons el calendari següent:

 

 PRIMER, SEGON I QUART

Els resultats de primer, segon i quart es faran públics en sessió presencial de tutoria el dia 21 de juny. L'horari de tutoria es publicarà al Moodle de les aules corresponents. Els resultats estaran també disponibles a la web a partir del 25 juny.

 

CERTIFICAT INTERMEDI I AVANÇAT

Els resultats de certificat intermedi i avançat es publicaran el dia 25 de juny en els enllaços següents:

 Alumnes oficials: Per accedir als resultats via internet heu d'anar a:Accés restringit alumnat/professorat (menú lateral esquerra)USUARI heu d'introduir la vostra data de naixement  00/00/0000  i a  CONTRASENYA el vostre NIE o DNI (sense lletra).

Alumnes lliures. Per accedir als resultats via internet heu d'anar a la web de Departament d'Ensenyament.

Termini per presentar reclamacions: fins al 28 de juny a les 12.00h

*** Per fer la reclamació s'haurà de fer una  instància i presentar-la personalment a la secretaria de l'escola. L'horari d'atenció al públic és de 10.30 a 13.30 h.

 

 

  • NIVELL BÀSIC: A partir del 4 de juliol.

  • NIVELL INTERMEDI: A partir del 6 de juliol.

  • NIVELL AVANÇAT: Es podrà sol·licitar a partir del 6 de juliol. En el moment de fer la sol·licitud haureu de portar una còpia del DNI, i una còpia del carnet de família nombrosa o monoparental, si escau.

***Cal presentar el DNI per recollir el certificat.

***Per recollir el títol de cinquè és imprescindible portar el "Resguard de sol.licitud de títol acadèmic i professional i liquidació de taxa".


En cas que no pugueu venir personalment, podeu autoritzar a una altra persona, la qual haurà de presentar la documentació següent:

 Autorització recollida de certificats
Fotocòpia del DNI d'ambdues persones

Go to top