Important: aquesta informació es pot veure modificada en funció de l'evolució de la pandèmia. Us recomanem que consulteu aquest web regularment. 

 

Idiomes a les EOI's  Per què estudiar idiomes? Cliqueu aqui per veure el video.

La preinscripció és un tràmit obligatori per entrar com alumne nou a qualsevol EOI, seguint el següent calendari:

*Preinscripció telemàtica: des del dia 31 d'agost a les 9.00 h. fins al dia 3de setembre a les 14.00 h.  Aplicatiu preinscripció


*Preinscripció presencial a l’EOI: 3 de setembre de 2020 (de 10.30 a les 13.30 h). Per realitzar la preinscripció presencial al centre és imprescindible demanar cita prèvia al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., facilitant-nos   un telèfon de contacte. 

 

Es considera alumnat nou:

*Els que accedeixen per primera vegada a l’EOI de Salou
*Els que comencen un altre idioma.
*Els que han perdut l’oficialitat.
*Els que provenen d’una altra EOI o alumnes lliures que volen ser oficials.

Test de nivell

Període de lliurament de documentació d'exempció del test de nivell: des de les 9 hores del 31 d'agost fins a les 14 hores del 8 de setembre .

Dates del test:

 • Anglès 

7 de setembre a les 17 hores: alumnat amb nombre de preinscripció 1350 fins al 12017 ambdós inclosos. 

8 de setembre a les 17 hores alumnat amb nombre de preinscripció de 12083 fins al 26546 ambdós inclosos.                             

La prova es realitzarà a la Sala Europa de l'ajuntament (accés pel carrer Tarragona).

 • Francès 8 de setembre a les 17:00h. a l'aula 2 
 • Rus 8  de setembre a les 15:00h. a l'aula 2

Important: mesures a seguir per part de tots els candidats del test de nivell. mesures_seguretat_tn.pdf

Documentació

Per a la preinscripció presencial: DNI/ NIE o passaport.
Per fer el test de nivell: DNI/ NIE o passaport i el resguard de la preinscripció.

Tria de grup

 • Tria de grup a l’aplicació de preinscripció (només alumnes que han fet el test de nivell): de les 12 h del 14 de setembre de 2020 fins a les 12 h del 16 de setembre de 2020.

 Sorteig per a l'assignació de places

 • Sorteig per a l’assignació de places: 16 de setembre de 2020, a les 13 h *(consultable a partir de les 20 h a l’aplicació de preinscripció).

Matrícula

 • Període de matricula en línia del alumnes admesos: de les 20 h del 16 de setembre fins a les 23.59 del 18 de setembre de 2020.
 • Període de matricula en línia dels alumnes de la llista d’espera: a partir de les 12 h del 22 de setembre de 2020  fins a les 23.59 del  23 de setembre de 2020

 

Més informació

 

 calendar 660670 340

Inici de les classes:   A partir del 28 de setembre.

Calendari general: Calendari-GENERAL-curs_20-21pdf.pdf

Vacances, festius i dies de lliure disposició:

Vacances:   NADAL del 22 de desembre de 2020  al 7 de gener de 2021. 

SETMANA SANTA del 27 de març al 5 d'abril de 2021.

Festius: 12 octubre , 30 d’octubre 1 novembre, 6 i 8 de desembre de 2020,  5 de febrer i 1 de maig de 2021.

Dies de lliure disposició: 7 desembre de 2020, 4 de febrer  i 3 de maig de 2021.

 

 

 

normativa

 • ASSISTÈNCIA A CLASSE

L’assistència a classe de l’alumnat és obligatòria i els professors en portaran un control estricte, especialment dels alumnes menors d’edat. Totes les absències que no siguin degudament justificades seran comptades com a faltes d’assistència, i en el cas dels menors notificades als pares o tutors. Els alumnes menors d’edat rebran informació concreta de com es portarà el control d’assistència en el seu cas.
Faltar més del 35% del temps lectiu, encara que es justifiquin les absències, implicarà perdre el dret a l’avaluació contínua. Es mantindrà el dret a l’avaluació final. Serà responsabilitat de l’alumne assabentar-se de les dates d’examen i de tot allò que fa referència al sistema d’avaluació.
Els alumnes que estiguin cursant l’ensenyament obligatori no podran estar matriculats en un horari que coincideixi, encara que sigui parcialment, amb el seu horari del centre on estan cursant l’ESO.

Durant el mes de setembre el centre romandrà obert de 10.00 a 14.00.

Un cop començades les classes l’horari serà de 10.00 a 14.00 al matí i de 15.00 a 21.00 totes les tardes fins al mes de febrer.

De febrer a juny l'escola romandrà tancada els divendres a la tarda.

 

 

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC:

 Atenció presencial amb cita prèvia.

Adreça de correu electrònic per sol·licitar la cita: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

matricula_online

DEL 2 AL 7 JULIOL (NOMÉS PER A ALUMNAT OFICIAL)

Els alumnes oficials del curs 2019-2020 de tots els idiomes i nivells, des de el  nivell A1 al nivell B2.2,  hauran de realitzar la matrícula telemàticament durant el mes de JULIOL.

ATENCIÓ: Aquells alumnes oficials que NO es matriculin dintre d'aquests terminis de JULIOL, perdran l'oficialitat.  En cas que un alumne/a perdés l'oficialitat i volgués tornar a ser alumne de l'EOI, hauria de tornar a passar pel procés de preinscripció al setembre i posterior sorteig.

L'EOI de Salou durà a terme la matrícula via telemàtica, entre els dies 2 i 7 de JULIOL, seguint les pautes següents (matricula_anticsalumnes_20.pdf):

Per accedir a l'aplicatiu de matrícula CENTROS NET/Accés restringit alumnat/professorat heu d'omplir els tres camps:

Usuari: data de naixement en format xx/xx/xxxx

Contrasenya: DNI / NIE (sense lletra final)

Contrasenya personal: la que heu posat la primera vegada que hi heu accedit (si no la recordeu cliqueu "recordar contrasenya")

Recordeu que per matricular-vos en un grup d'una franja horària diferent a la del curs actual heu d'esperar als dies 4 i 5 de juliol.

L'aplicatiu proporcionarà el resguard de matrícula que s'haurà d'abonar a LA CAIXA en el termini de 24h a partir de la formalització de la matrícula telemàtica. Aquest curs podreu pagar en línia amb un enllaç que trobareu al mateix aplicatiu de matrícula. No caldrà fer arribar cap justificant a l'escola relatiu al pagament de la matrícula, aquesta informació ens arribarà mitjançant "La Caixa".

En totes les EOI de Catalunya, a la matrícula oficial se li afegeix l'import de 30 € anuals per l'aportació per material  ap.material.pdf. Aquest import s'ha d'abonar a l'entitat BBVA.  No caldrà fer arribar cap justificant a l'escola relatiu al pagament de l'aportació per material, aquesta informació ens arribarà mitjançant el BBVA.

 

Documentació que cal aportar al correu electrònic EOI SALOU , només si escau.

 • DNI escanejat ***Només en cas que l'hagueu renovat.
 • Carnet de família nombrosa o monoparental en vigor, si escau (escanejat).
 • Els menors de 16 anys han de presentar un certificat del centre on fan ESO que informi de la primera llengua estrangera que estudien i l'horari de classes (escanejat).
 • En el cas d'alumnat que sol.licita trasllat d'expedient, caldrà enviar per correu electrònic la fotocòpia del DNI i el resguard de pagament de la matrícula. 

 

matricula

 

 

 

Sorteig per a l'assignació de places

 • Sorteig per a l’assignació de places: 16 de setembre de 2020, a les 13 h* (consultable a partir de les 20 h a l’aplicació de preinscripció). És imprescindible haver fet la tria d'horari a l'aplicatiu de preinscripció a partir de les 12 hores del 14 de setembre.

Matrícula. 

 • Període de matricula en linia del alumnes d’admesos: de les 20 h del 16 de setembre fins a les 23:59 del 18 de setembre de 2020
 • Període de matricula en linia dels alumnes de la llista d’espera: de les 12 h del 22 de setembre fins a les 23:59 del 23 de setembre de 2020

 Què és l'aportació per material?

Per saber a què et dona accés l'aportació per material, llegeix el següent document

 pdfap_material.pdf

***Formalitzar la matrícula implica acceptar els termes de  normativa de l'escola.

 

Normativa referent a la permanència en els estudis: Dins de cada nivell (bàsic, intermedi i avançat) l'alumne/a té dret a romandre matriculat en el règim d'ensenyament oficial durant un màxim de cursos acadèmics equivalents al doble dels cursos de què consta el nivell de l'idioma corresponent. L'alumne/a que cursa per tercera vegada el primer curs del nivell bàsic o que cursa per tercera vegada el primer curs del nivell avançat i no el supera, no pot tornar a cursar aquest curs una altra vegada. L'alumne/a que accedeix directament al segon curs del nivell bàsic o al segon curs del nivell avançat, el pot cursar un màxim de dues vegades.

 

DOCUMENTACIÓ NECESSARIA PER FORMALITZAR LA  MATRÍCULA (escanejada a l'adreça de correu: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.)

- Còpia DNI / NIE / Passaport
- Document en vigor acreditatiu en cas de descompte en el preu de la taxa (carnet de familia nombrosa o monoparental, certificat de minusvalia)
- Documentació acreditativa del nivell (papereta curs anterior EOI, certificat Cambridge, etc)

- Només els menors de 16 anys:  Certificat de l'institut de secundària on consti la primera llengua estrangera estudiada i l'horari de classes.

Més informació

TAXES 2019-2020 money_3

Les taxes de matrícula són les que estableix la normativa vigent (Llei 4/2017 i Llei 5/2017):

 

Matrícula cursos extensius (130h)

ANGLÈS, FRANCÈS

I RUS

Preus públics (1r i 2n curs): 275€

Taxa ordinària (3r, 4t i 5è curs): 286€

Aportació per material*: 30€

Preus públics família nombrosa de categoria general i/o família monoparental (1r i 2n curs): 137,50€

Taxa família nombrosa de categoria general i/o família monoparental (3r, 4t i 5è): 143€

Aportació per material *: 30€

Taxa família nombrosa de categoria especial: matrícula gratuïta

Aportació per material*: 30€

Persona que acredita una discapacitat igual o superior del 33%: matrícula gratuïta

Aportació per material*: 30€

Persona que acredita ser víctima d'actes terroristes o ser cònjuge o fill de la víctima: matrícula gratuïta

Aportació per material*: 30€

Preu públic si es fa la matrícula per segona vegada en el mateix curs i idioma (1r i 2n): 357,50€

Taxa si es fa la matrícula per segona vegada al mateix curs i idioma (3r, 4t i 5è): 371,80€

Preu públic família nombrosa de categoria general i/o família monoparental (1r i 2n): 178,75€

Taxa família nombrosa de categoria general i/o família monoparental (3r, 4t i 5è): 185,90€

Aportació per material*: 30€

Preu públic si es fa la matrícula per tercera vegada en el mateix curs i idioma (1r i 2n): 495€

Taxa si es fa la matrícula per tercera vegada en el mateix curs i idioma (3r, 4t i 5è): 514,80€

Preu públic família nombrosa de categoria general i/o família monoparental (1r i 2n): 247,50€

Taxa família nombrosa de categoria general i/o família monoparental (3r, 4t i 5è): 257,40€

Aportació per material*: 30€

 

MOLT IMPORTANT: Fer efectiva la matrícula implica acceptar la normativa de l'escola .


* L'aportació per material permet a l'escola poder oferir a l'alumnat una sèrie de serveis. Més informació

El pagament de l'aportació per material s'ha de fer en el moment de formalitzar la matrícula.

 

Go to top