matricula

 

Sorteig per a l'assignació de places

  • Sorteig per a l’assignació de places: 15 de setembre de 2021, a les 13:00h* (consultable a partir de les 20:00h a l’aplicació de preinscripció). És imprescindible haver fet la tria d'horari a l'aplicatiu de preinscripció a partir de les 9:00h del 31 d'agost fins a les 12:00h del 15 de setembre de 2021.

 

Matrícula. 

  • Període de matricula en linia del alumnes d’admesos: de les 20:00h del 15 de setembre fins a les 23:59h del 17 de setembre de 2021
  • Període de matricula en linia dels alumnes de la llista d’espera: de les 12:00h del 21 de setembre fins a les 23:59h del 22 de setembre de 2021

***Formalitzar la matrícula implica acceptar els termes de  normativa de l'escola.

 

Normativa referent a la permanència en els estudis: Dins de cada nivell (bàsic, intermedi B1 i intermedi B2) l'alumne/a té dret a romandre matriculat en el règim d'ensenyament oficial durant un màxim de cursos acadèmics equivalents al doble dels cursos de què consta el nivell de l'idioma corresponent. L'alumne/a que cursa per tercera vegada el primer curs del nivell bàsic o que cursa per tercera vegada el primer curs del nivell intermedi B2 i no el supera, no pot tornar a cursar aquest curs una altra vegada. L'alumne/a que accedeix directament al segon curs del nivell bàsic o al segon curs del nivell intermedi B2, el pot cursar un màxim de dues vegades.

 

DOCUMENTACIÓ NECESSARIA PER FORMALITZAR LA  MATRÍCULA (escanejada a l'adreça de correu: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.)

- Còpia DNI / NIE / Passaport
- Document en vigor acreditatiu en cas de descompte en el preu de la taxa (carnet de familia nombrosa o monoparental, certificat de minusvalia)
- Documentació acreditativa del nivell (papereta curs anterior EOI, certificat Cambridge, etc)

- Només els menors de 16 anys:  Certificat de l'institut de secundària on consti la primera llengua estrangera estudiada i l'horari de classes.

Més informació